Thomas-Kilmann Instrument för konfliktläge (TKI)-profil och -tolkningsrapport

$54.95

Få din rapport på Svenska!

Lär dig mer om din konfliktlösningsstil för att hjälpa dig lösa problem så effektivt som möjligt.

Har du någonsin undrat hur du bäst kan lösa problem med andra som är annorlunda än dig? Genom att lära dig om din konfliktlösningsstil såväl som andras föredragna sätt att lösa konflikter, upptäcker du hur du kan lösa dina problem på ett snabbt och effektivt sätt. Använd TKI-profilen och tolkningsrapporten i ditt företag, klassrummet eller i ditt privatliv för att lyckas med konfliktlösning i olika situationer.

Ladda ner ett prov på en TKI-profil och tolkningsrapport

Bulk Discount Pricing
Discount is applied automatically when added to Cart.

Discount Base Price 5% off 7.5% off 12.5% off 15% off
Quantity 1-9 10-19 20-49 50-99 100+
Price (Each) $54.95 $50.83 $49.46 $48.08 $46.71

**Important Company Policy for Bulk Orders. You will receive one group consultation using our Zoom Call-in Conference System with every 10 assessments purchased. These group calls may be attended by 10 participants or more.

x
SKU: SV-SE-248248-1033-01 Categories: , , Tag:

Description

Button showing picture of several people from different careers.
Button - Photo of several college students sitting at a table.
Button - Photo of High School Students taking a test.
Button - Photo of Business People Talking.
Button - Photo of woman thinking.
Button - Photo of Business People sitting around table talking.
Button - Image of Building Architect looking at Building Plans.
Button - Image of man and woman talking.
Button - Image of people shaking hands.
Button - Photo of two men and two women talking while seated at a table.

Innehåll

Din TKI-profil och tolkningsrapport mäter dina konfliktlösningstendenser mellan fem stilar och visar hur stor procentandel du har i varje stil. Varje stil förklaras också på en graf, avbildas som bestämdhet eller samarbetsvillighet, och visar om stilen används för att lösa konflikter med bara dina egna behov i åtanke eller om andras behov ofta kommer före dina. Rapporten ger dig flera detaljer om din specifika stil, samt hur de andra stilarna fungerar. De fem stilarna för konfliktlösning är:

  • Tävlande: den här stilen passar in på dem som använder konflikt för att få makt eller auktoritet över en annan, och hävdar sin dominans genom att bara beakta sina egna behov.
  • Samarbetande: denna stil vill se till att lösningen av konflikten kommer att gynna båda (eller alla) deltagare. Samarbetspartners arbetar för att komma till botten i en fråga istället för att snabbt försöka hitta en lösning.
  • Kompromissande: denna stil arbetar för att tillgodose båda parternas behov så snabbt som möjligt och hitta en lösning som man kan komma överens om, men som inte nödvändigtvis löser problem på lång sikt
  • Undvikande: denna stil försöker lösa konflikter genom att ignorera dem. Personer med denna still placerar inte sina egna eller någon annans behov i fokus i en diskussion, helt enkelt för att de hoppas att ingen diskussion kommer äga rum
  • Tillmötesgående: den här stilen är motsatsen till att konkurrera – individen arbetar för att lösa konflikten med enbart andras behov i åtanke och väljer att ignorera sina egna önskemål.

Efter att du lärt dig vilken konfliktstil (eller stilar) du föredrar kommer du att upptäcka hur du bäst kan använda din valda stil för att effektivt lösa problem, varför du valde den här stilen över andra, vilka känslomässiga eller personliga faktorer som påverkar den här stilen, vilka frågor du kan ställa till dig själv för att bättre förstå din konfliktstil samt huruvida det är möjligt att lita för mycket ,eller för lite, på din konfliktstil – all information som skulle kunna vara till nytta på en affärsplattform eller när den tillämpas i ditt privatliv.

När du har slutfört ditt köp kommer du att få en direktlänk till den e-postadress du angav inom 2-3 arbetstimmar, men vanligtvis inom en timmes tid från att du uppköp ditt bedömning. TKI:n slutförs 100% online och när du har slutfört ditt bedömning får du omedelbar tillgång till din rapport/resultat och kan direkt ladda ner dessa. Vi erbjuder bulkköpspriser för TKI-köp av 10 eller fler enheter. TKI-bedömningen är inte sekretessbelagd och kräver inget samråd.

Bedömningarna genomförs online från datorer var som helst i världen 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. När du har gjort ditt köp får du en länk med instruktioner till ditt e-postkonto för att slutföra dina bedömning.

 

Thomas-Kilmann Instrument för konfliktläge (TKI)-profil och -tolkningsrapport är tillgängliga på följande språk:

Vänligen klicka här för att kontakta oss med frågor angående TKI-språkalternativ, eller ring oss direkt på + 1-805-770-3888 för bulkprissättningsalternativ